Kinderfeestjes

Bij Herder Outdoor bent u aan het goede adres voor een stoer en uniek kinderfeestje, we hebben een aantal arrangementen samengesteld. Staat er niet tussen waar u naar op zoek bent dan kunnen we het feestje ook naar wens samenstellen.

  • Vlotbouwen: samen een zeewaardig vlot maken en deze testen op het water, zal het stevig genoeg zijn of wordt het zwemmen? Samen met onze instructeur gaan jullie hiermee aan de slag.
  • Kids outdoor cooking: op je eigen gemaakt vuur de lekkerste dingen klaarmaken? Dat kan bij dit feestje, jullie zullen aan de slag gaan om een vuur te maken om vervolgens een heus feestmaal klaar te maken op jullie eigen vuur samen met onze instructeur.
  • Bushcraft feestje: samen aan de slag helemaal in de sfeer van expeditie Robinson! Tijdens dit stoere feestje gaan jullie samen met onze instructeur aan de slag met o.a. het maken van vuur, je eigen mok maken van een kokosnoot en om alles af te sluiten nog wat lekkers en wat te drinken.
  • GPS challenge: samen met een GPS op pad om alle opdrachten en uiteindelijk de schat te vinden.


Bij de kinderfeestjes krijgen de kinderen allemaal wat lekkers en drinken en is er een klein cadeautje voor de jarige!

Ook is er nog de mogelijkheid om tegen meerprijs na afloop met zijn allen patatjes te eten. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Contact Informatie

Telefoon: 06-51030661
E-mail: info @ herderoutdoor.nl
Facebook