Groepsarrangementen

Een leuk bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeestje of een middag weg met vrienden? Herder Outdoor heeft een aantal leuke en unieke arrangementen samengesteld.
Staat er niet tussen waar u naar op zoek bent dan kunnen we ook een arrangement naar wens samenstellen.
 

  • GPS challenge: samen op pad met de GPS, lukt het om alle opdrachten en way points te vinden onderweg? Tussendoor zullen jullie als team goed moeten samenwerken om weer op tijd terug te komen bij het beginpunt.
  • Outdoor Cooking: tijdens dit arrangement zullen jullie als groep samen een heus feestmaal klaar maken op het kampvuur. Verschillende gerechten en kooktechnieken zullen terugkomen tijdens deze activiteit, maar ook gaan jullie leren hoe je vuur maakt onder leiding van onze instructeur.
  • Vlotbouwen: samen een zeewaardig vlot maken en deze testen op het water, zal het stevig genoeg zijn of wordt het zwemmen? Samen met onze instructeur gaan jullie hiermee aan de slag tijdens deze activiteit.
  • Teambuilding:
  • Bushcraft: Back to basic, in de sfeer van Ray Mears en expeditie robinson gaan jullie samen met onze instructeur bezig met het maken van vuur, een maaltijd bereiden op het vuur en samen met de instructeur krijgen jullie een workshop houtsnijden waar jullie een eigen lepel/vork gaan maken. Binnen het bushcraft arrangement zijn veel variaties mogelijk, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.
Contact Informatie

Telefoon: 06-51030661
E-mail: info @ herderoutdoor.nl
Facebook